Onlinekurs i gitarr

Kulturskolan Stockholm Se allt

Onlinekurs i gitarr

Mer information och boka i vår kurskatalog:

I denna onlinekurs i gitarr kommer du som nybörjare att lära dig massor av låtar genom att använda dig av ackord och slagkomp! Oavsett vilken musikstil du tycker om eller vill lära dig mer om så kommer denna kurs att lägga en stabil grund för ditt framtida lärande - utan att du ens behöver lämna hemmet. Kursen riktar sig till både akustisk gitarr och elgitarr.

Bra att förbereda inför kurstillfället

Här finns information om sådant du bör tänka på och kan förbereda dig för innan kursen ska starta. Så som att hitta en bra plats, att installera exempelvis Zoom för videomöte samt eventuell problemlösning. Det finns också guider att stämma vissa instrument.

Kurser under höstlovet:

  • Grundkurs i teatersmink

    Lär dig mer om teatersmink och smink för scen. Hur gör man en grundsminkning för scen? Lär dig hur du med enkla medel kan förändra ditt utseende och hur mycket eller lite som behövs på teaterscenen. En kort grundkurs för dig med intresse för smink, men även en kurs för dig som redan kan en hel del men kanske inte har sminkat för scen tidigare.

  • Fortsättningskurs: Läs dig spela en rocklåt

    Välkommen till en kurs där du får lära dig spela en hel rocklåt från början till slut. Kursen är digital, för mer information se kurserbjudande.